Стаття 122 ККУ Коли мені знадобилась юридична допомога у справі, пов’язаній із середніми тілесними ушкодженнями, я зовсім не знав, до кого звертатися. Але випадково натрапив на юридичну компанію «Актум», і, чесно кажучи, це було найкраще рішення. Фахівці одразу пояснили, що стаття 122 ККУ передбачає відповідальність за умисне спричинення середньої тяжкості тілесного ушкодження, а також детально розповіли, як визначається ступінь тяжкості. Вони не лише уважно вислухали мою ситуацію, а й надали чіткий план дій, як захистити себе в правовому полі. Я отримав грамотний супровід, консультації та допомогу у зборі доказів, а сам процес проходив спокійно і з відчуттям підтримки. Завдяки професіоналізму команди «Актум», справу вдалося успішно вирішити, не затягуючи її на місяці. Якщо у вас виникла ситуація за статтею 122 КК України — не зволікайте і звертайтесь до перевірених юристів, які дійсно знаються на своїй справі. Після співпраці з ними залишились тільки приємні враження і впевненість у тому, що правду можна захистити.
top of page

Album Release
Public·275 members
bottom of page